fbpx

Μίνι-σειρά για τον Ayrton Senna από το Netflix (vid)

Μίνι-σειρά για τον Ayrton Senna από το Netflix (vid)

Δεν είναι πλέον μυστικό! Ο Γκαμπριέλ Λεόνε θα υποδυθεί τον Ayrton Senna στη μίνι-σειρά επεισοδίων του Netflix με τίτλο….Senna.

 Για πρώτη φορά το Netflix θα παρουσιάσει την ιστορία περιπέτειας και θριάμβων ενός ανθρώπου που έγινε εθνικός ήρωας στη Βραζιλία και κατέκτησε τον κόσμο με την παρουσία του εντός κι εκτός πίστας. Το φιλμ, παραγωγής του Φαμπιάνο Γκουλάνε, έχει την ενεργό συμμετοχή της οικογένειας του αείμνηστου πιλότου με τον Βραζιλιάνο κινηματογραφιστή Βισέντε Αμορίμ να σκηνοθετεί μαζί με την Ζούλια Ρεζέντε.

 «Αποτελεί τεράστια ευθύνη και επίσης σπουδαία τιμή να είμαι στη θέση να παρουσιάζω ένα πρόσωπο που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τόσους πολλούς ανθρώπους στη διάρκεια της ζωής του, δείχνοντας στον κόσμο το αθλητικό ταλέντο της Βραζιλίας», είπε ο Λεόνε. «Γνωρίζοντας ότι θα μεταφέρουμε αυτή την ιστορία σε εκατομμύρια ανθρώπους σε πολλές χώρες, μέσω του Netflix, με εμπνέει να δω αυτό το ρόλο ως έναν από τους σπουδαιότερους στην καριέρα μου».

 «Ο Γκαμπριέλ Λεόνε έχει το χάρισμα, την ένταση και την ευγένεια του Σένα», είπε ο Αμορίμ. «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον τρόπο που φέρνει τον Αϊρτον στη ζωή και στην οθόνη. Είναι ένας Βραζιλιάνος ηθοποιός που θα γίνει διεθνής αστέρας», πρόσθεσε ο Γκουλάνε. «Έχει την ικανότητα να παρουσιάσει με πιστό τρόπο την μοναδική προσωπικότητα του Αϊρτον, ειδικά εκείνον που ως οικογένεια γνωρίζαμε, εκτός πίστας», είπε η αδερφή του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Βιβιάνε.

 Σε μία σειρά 6 επεισοδίων, θα παρουσιαστεί η προσωπικότητα αλλά και οι προσωπικές σχέσεις του Mago, με τις στιγμές θριάμβων, καλών κι άσχημων στιγμών. Η σειρά θα παρουσιάσει τις πρώτες του μέρες στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, πηγαίνοντας στην Αγγλία για να αγωνιστεί στη Formula Ford, με την αυλαία να πέφτει στο τραγικό δυστύχημα της Ίμολα, κατά τη διάρκεια του Γκραν Πρι Σαν Μαρίνο.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα