fbpx

Στην Ιταλία για το Mythical Cars Rally ο Χαράλαμπος Μπουσούνης

Στην Ιταλία για το Mythical Cars Rally ο Χαράλαμπος Μπουσούνης

Το Mythical Cars Rally, που έχει προγραμματιστεί για τις 26 και 27 Μαΐου, γίνεται όλο και πιο… πολυσυλλεκτικό! Συμμετοχές καταφθάνουν από όλη την Ευρώπη, όχι μόνο από τον Νορβηγό Αντρέας Μίκελσεν, αλλά και πληρώματα από άλλα κράτη.

Ανάμεσά τους θα είναι και οι Έλληνες Χαράλαμπος Μπουσούνης και Δημήτριος Τσιντουκίδης με το πανέμορφο πρώην εργοστασιακό Ford Escort WRC, που τώρα φοράει τα χρώματα της Bastos.

Ο οδηγός από την Πύλο θα κάνει το ντεμπούτο του σε ράλι στο Mythical, καθώς είναι μεγάλος οπαδός του θεσμού και παθιασμένος συλλέκτης της μάρκας Ford.

Η ιδέα για αυτή τη συμμετοχή ήρθε από τον Στέλιο Φάκαλη, ιδιοκτήτη της V.Team Project, της ομάδας που θα ακολουθήσει το ελληνικό πλήρωμα. Μια ομάδα που παρακολουθεί πολλές δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το αυτοκίνητο θα το διαχειρίζεται και θα το παρακολουθεί η Liosis Engineering από την Αθήνα, ειδικοί στην προετοιμασία του κινητήρα και την τεχνική υποστήριξη του πληρώματος.

«Είναι ένας άτυπος αγώνας και έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να επιτρέψει στον Χαράλαμπο να κάνει το ντεμπούτο του. Με αυτόν τον τύπο αυτοκινήτου δεν θα ήταν ιδανικό να αγωνιστεί σε ένα σύγχρονο ράλι. Αυτός ο αγώνας έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να είναι επιτυχημένος, οι διοργανωτές ξέρουν να κινούνται πολύ καλά, θα υπάρχει ιδανικό κλίμα, χωρίς πίεση» τόνισε ο Στέλιος Φάκαλης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα