fbpx

Moto GP: Σοβαρότερη η ζημιά του Ολιβέιρα! (vid)

Moto GP: Σοβαρότερη η ζημιά του Ολιβέιρα! (vid)

Με τον χειρότερο τρόπο εξελίσσεται το 2023 για τον Μιγκέλ Ολιβέιρα. Ο αναβάτης της Aprilia είχε πτώση στον 1ο γύρο του Γκραν Πρι Χερέθ της Ισπανίας με αποτέλεσμα -σύμφωνα με την αρχική ιατρική εκτίμηση- να υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης. Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε την επόμενη ημέρα, πέρα από την εξάρθρωση ο Πορτογάλος έχει υποστεί και κάταγμα στον βραχίονα του αριστερού χεριού, αυξάνοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο Ολιβέιρα θα περάσει από περαιτέρω εξετάσεις μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να αξιολογηθεί η προτιμότερη μέθοδος αποκατάστασης της ζημιάς και αποθεραπείας, όντας βέβαια σαφές πως θα μείνει για ένα εύλογο διάστημα εκτός αγώνων. Συγκεκριμένα, είναι δεδομένο πως ο Πορτογάλος δεν θα αγωνιστεί στο Γκραν Πρι Λε Μαν (14 Μαΐου), ενώ στην πορεία θα γίνει γνωστή η διαθεσιμότητά του για το Γκραν Πρι Μουτζέλο (11 Ιουνίου).

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος αναβάτης της Aprilia είχε πτώση και τραυματισμό στο πόδι κατά τη διάρκεια και του Γκραν Πρι Πορτιμάο, του πρώτου αγώνα της χρονιάς. Εκείνο το συμβάν τον οδήγησε σε εγκατάλειψη στον εν εξελίξει αγώνα, ενώ τον κράτησε και εκτός από το Γκραν Πρι Αργεντινής, λόγω αποθεραπείας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα