fbpx

Αυτό είναι το νέο «πολυβόλο» του Μάριου Ηλιόπουλου

Αυτό είναι το νέο «πολυβόλο» του Μάριου Ηλιόπουλου

Η επιστροφή του Μάριου Ηλιόπουλου στην αγωνιστική δράση έπειτα από τις 29 Μαϊου του 2022, σκόρπισε ενθουσιασμό στους λάτρεις των αναβάσεων.

Ο Mario θα λάβει μέρος στην 2η Ανάβαση Ψάθας με το ολοκαίνουριο «πολυβόλο» του, ένα αγωνιστικό από τα καλύτερα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στη Γηραιά Ήπειρο.

Ο λόγος για ένα Ford Fiesta με ιπποδύναμη που ξεπερνά τοπυς 555 ίππους, όσους, δηλασή, έβγαζε ο κινητήρας του προηγούμενου Fiesta που είχε στην κατοχή του ο κορυφαίος εφοπλιστής και με το οποίο συμμετείχε σε αναβάσεις στα τέλη της περασμένης δεκαετίας.

Το εν λόγω αγωνιστικό βρίσκεται στα χέρια του Μάριου Ηλιόπουλου εδώ και αρκετό καιρό και πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που είχε ξεκινήσει να προετοιμάζει ο Μελέτης Καρατεκίδης.

Όμως ο ξαφνικός θάνατος του Melo τον Σεπτέμβριο του 2021 διαφοροποίησε τα δεδομένα. Έτσι το project «νέο Fiesta FST» έμεινε στην άκρη για λίγο καιρό. Ωστόσο το συμβάν στον Ανάβαση Κύμης του 2022 ήταν το έναυσμα ώστε το Fiesta να μπει στην τελική ευθεία και πλέον να είναι πανέτοιμο για δράση.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που φέρει όλη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από κάθε άποψη, το οποίο σίγουρα θα ξεδιπλώσει τις αρετές του στα χέρια του Μάριου Ηλιόπουλου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα