fbpx

MotoGP: Αυτές είναι οι επιλογές του Μάρκεθ σύμφωνα με τον Λορένθο

MotoGP: Αυτές είναι οι επιλογές του Μάρκεθ σύμφωνα με τον Λορένθο

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα πρέπει να ζυγίσει καλά τις επιλογές του πιστεύει ο πρώην ομόσταβλός του, Χόρχε Λορένθο.

 Ο 30χρονος Μαρκ Μάρκεθ βρίσκεται στη Honda από το 2013 και έχει συμβόλαιο έως το 2024 ωστόσο οι πιθανότητες για έβδομο παγκόσμιο τίτλο αυτή την στιγμή δείχνουν λιγοστές. Ο Ισπανός δεν έχει ταλαιπωρηθεί μόνο από τραυματισμούς αλλά και η Honda διανύει δύσκολες στιγμές χωρίς να είναι σε θέση να πιάσει το ρυθμό της Ducati με τον Μάρκεθ να ολοκληρώνει το 2022 μόλις στην 13η θέση.

 Για τον Λορένθο, τα χρήματα θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας που θα παίξει ρόλο στην απόφαση του Μάρκεθ για το μέλλον του. «Όταν είσαι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 και σου προσφέρουν συμβόλαιο τεσσάρων ετών με 20 εκ. ευρώ ετησίως με μία μοτοσικλέτα που γνωρίζεις ότι μπορεί να κερδίσεις κι άλλους τίτλους είναι δύσκολο να πεις όχι, ειδικά αν οι άλλες ομάδες σου προσφέρουν 5 φορές τα λιγότερα», είπε ο Λορένθο.

«Νομίζω ότι πήρε την σωστή απόφαση εκείνη την εποχή αλλά τώρα θα πρέπει να καταλάβει τι του ταιριάζει καλύτερα, να αποδεχθεί μία προσφορά από τη Honda που σίγουρα θα είναι πολύ υψηλή ή να επικεντρωθεί σε μία αρκετά χαμηλότερη από τη Ducati».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα