fbpx

Να διευρύνει το νικηφόρο σερί του στην «Ν» θέλει ο Θανάσης

Να διευρύνει το νικηφόρο σερί του στην «Ν» θέλει ο Θανάσης

Στην Ομάδα Ν, συνέχεια στο νικηφόρο του σερί θα προσπαθήσει να δώσει την Κυριακή στην Ψάθα ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Γιώργος Θανάσης (Mitsubishi Lancer Evo IX), έχοντας απέναντί του τον Μηνά Μπενή (Mitsubishi Lancer Evo IX) που ευελπιστεί να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση στο πρωτάθλημα.

Στη Ν έως 2 Λίτρα, ο περσινός πρωταθλητής, Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος (Honda Civic Type-R EP3) είναι το φαβορί, ενώ θα προσπαθήσουν να τον καταδιώξουν τα 11 αυτοκίνητα της κατηγορίας Ν2 που συμμετέχουν στον αγώνα.

Στη Ν2, ο περσινός Κυπελλούχος Παναγιώτης Σμυρναίος (Peugeot 106 S16) επέστρεψε προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο του, όντας επικεφαλής στη βαθμολογία μαζί με τον Κίμωνα Θέο (Peugeot 106 S16), ο οποίος θα επιδιώξει στην Ψάθα να διπλασιάσει τις φετινές του νίκες και να πάρει προβάδισμα στη βαθμολογία. Οι νεαροί Πανάγγελος και Βίκτωρας Ρέκκας θα αγωνιστούν με Peugeot 106 S16 και Citroen Saxo VTS αντίστοιχα για τη νίκη στη Ν2, ενώ ο δεύτερος της Ν2 στην Ανάβαση Πιτίτσας, «Άστριος» (Peugeot 106 S16) στοχεύει στην επικράτηση.

Με Citroen Saxo VTS θα αγωνιστούν ο Γιώργος Χαραμής και η Μελίσσα Λάκη από τη Θεσσαλονίκη, ενώ με Peugeot 106 S16 θα λάβουν μέρος στην ανταγωνιστική Ν2, οι Κωνσταντίνος Πενέσης, Ευθύμιος Σούκουλης, Μάριος Αβραμίδης και Δημήτρης Μπαμπαράκος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα