fbpx

Ο «οικοδεσπότης» Μιχάλης Ευθυμίου και η «μάχη» της Ομάδας Α

Ο «οικοδεσπότης» Μιχάλης Ευθυμίου και η «μάχη» της Ομάδας Α

Στην Ομάδα Α, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη 2η Ανάβαση Ψάθας ο… οικοδεσπότης Μιχάλης Ευθυμίου με το Ford Escort Cosworth, νικητής πέρυσι στην Ψάθα, ο οποίος είναι το μεγάλο φαβορί για επικράτηση στην κατηγορία και φέτος.

Στην Α έως 2 Λίτρα, ωραία κόντρα αναμένεται να έχει ο δεύτερος στη βαθμολογία, Γιώργος Αναδιώτης (Renault Clio RS) με τον Γιαννιώτη Ευάγγελο Τσιούρη με ίδιο αυτοκίνητο. Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει και τον νικητή της κατηγορίας στην Πιτίτσα και περσινό πρωταθλητή, Αλέξη Μητσάκο (Peugeot 106 S16) που έρχεται για τους 25 βαθμούς στην Ψάθα.

Μετά τη συμμετοχή του στο Ολυμπιακό Ράλι πριν λίγες ημέρες, ο Ιωάννης Καλαϊτζιάν θα οδηγήσει το Ford Puma Kit Car στην Ανάβαση Ψάθας, ενώ με Honda Civic Type-R EP3 θα συμμετάσχει ο Πελοπίδας-Στυλιανός Κωνσταντίνου.

Πίσω από το τιμόνι ενός Citroen Saxo VTS θα βρεθεί ο Νίκος Αργυράκης, ενώ με Peugeot 106 S16 θα αγωνιστούν στην τρίτη πρωταθληματική ανάβαση της χρονιάς οι Χαράλαμπος Παπαγεωργίου και Ραφαήλ Πιτσής.

Ένα Citroen C2 θα οδηγήσει ο Ανδρέας Ντούσιας που δίνει το παρών για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ανάβαση Ψάθας, ενώ για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στον αγώνα ο Γιώργος Νακάκης (Citroen Saxo).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα