fbpx

Σπουδαίες μονομαχίες αναμένονται στην «Ε»

Σπουδαίες μονομαχίες αναμένονται στην «Ε»

Στην Ομάδα Ε, ο Βασίλης-Δαμασκηνός Ευθυμίου που πρωταγωνίστησε στην Α στην περσινή Ανάβαση Ψάθας, θα επιδιώξει να ανεβεί στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Με Ford Focus και στόχο τη νίκη θα λάβει μέρος ο Δημήτρης Τσούργιαννης, ενώ ο Βασίλης Τζαβάρας θα οδηγήσει μία Opel Manta. Από εκεί και πέρα, με ένα Mazda 323 με πλούσια ιστορία θα συμμετάσχει ο Γιώργος Νέγκρης, μία BMW M3 E36 θα έχει στα χέρια του ο Σπύρος Χαρμαντάς, ενώ πίσω από το τιμόνι του κόκκινου Volkswagen Golf II θα βρεθεί ο «παντός εδάφους» Πάτροκλος Κανσός.

Από τη Ζάκυνθο έρχεται ο Διονύσης Γκούσκος με μία BMW M3 E36. Στην Ε έως 2 Λίτρα, ο τρίτος στη φετινή Ανάβαση Ομαλού, Σταύρος Χατούπης (Opel Corsa B) αγωνίζεται με στόχο να συλλέξει πολύτιμους βαθμούς για τη μάχη του πρωταθλήματος.

Μια Opel Ascona θα οδηγήσει ο Παναγιώτης Σαμαράς, ενώ πίσω από το τιμόνι ενός Volkswagen Golf II θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Κυρίτσης. Στην κατηγορία αγωνίζονται επίσης οι Κωνσταντίνος Ντέκας (Peugeot 205), Ελευθέριος Δημητρακόπουλος (Peugeot 106) και Θανάσης Τραγούλιας (Peugeot 106).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα