fbpx

Τρεις… Ευθυμίου εντυπωσίασαν στις πρώτες ελεύθερες στην Ψάθα

Τρεις… Ευθυμίου εντυπωσίασαν στις πρώτες ελεύθερες στην Ψάθα

Οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Ανάβασης Ψάθας ολοκληρώθηκαν, με την οικογένεια Ευθυμίου να εντυπωσιάζει, καθώς ο πατέρας Μιχάλης και οι θιοί, Βασίλης και Παναγιώτης, ήταν οι τεχύτεροι στις κατηγορίες τους!

Στη Formula Saloon, o Πιτ Παρθένης πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στο πρώτο ανέβασμα των χρονομετρημένων δοκιμών, αφήνοντας τον Μάριο Ηλιόπουλο πίσω του. Ο Νίκος Παπαδόπουλος πέτυχε την τρίτη καλύτερη επίδοση στην κατηγορία.

Ο Μηνάς Μπενής ανέβηκε ταχύτερα στο πρώτο σκέλος χρονομετρημένων δοκιμών στην Ομάδα Ν, έχοντας τον Γιώργο Θανάση πίσω του. Στη Ν έως 2 Λίτρα, ο Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος ήταν πιο γρήγορος από τους Πανάγγελο και Βίκτωρα Ρέκκα.

Ο Μιχάλης Ευθυμίου πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στην Ομάδα Α στο πρώτο ανέβασμα των χρονομετρημένων δοκιμών. Ο Αλέξης Μητσάκος ήταν ο πιο γρήγορος στην Α έως 2 Λίτρα εμπρος από τους Νικόλαο Αργυράκη και Ιωάννη Καλαιτζιάν.

Την καλύτερη επίδοση στην Ομάδα Ε πέτυχε στο πρώτο σκέλος δοκιμών ο Βασίλειος Δαμασκηνός Ευθυμίου, αφήνοντας πίσω του τον Διονύση Γκούσκο και τον ταχύτερο της Ε έως 2 Λίτρα, Σταύρο Χατούπη.

Στα Ιστορικά, ο Παναγιώτης Ιωάννης Ευθυμίου ήταν ο πιο γρήγορος στο πρώτο ανέβασμα, με τους Δημήτρη Σκεπασιανό και Ιωάννη Κάτσικα να ακολουθούν. Το πρώτο σκέλος των χρονομετρημένων δοκιμών ολοκληρώθηκε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα