fbpx

Περίπατος για τον «Mario», «ανατροπή» με Ευθυμίου στην Ψάθα!

Περίπατος για τον «Mario», «ανατροπή» με Ευθυμίου στην Ψάθα!

Κατά ένα δευτερόλεπτο βελτίωσε το χρόνο του στο δεύτερο ανέβασμα στην 2η Ανάβαση Ψάθας ο Μάριος Ηλιόπουλος, κατακτώντας την πρώτη θέση στη Formula Saloon. Ο Πιτ Παρθένης δεν πίεσε στο β’ σκέλος, τερματίζοντας δεύτερος στην κατηγορία, ενώ ο Νικόλαος Παπαδόπουλος με το Ford Escort MKII ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση. Στην FSA πρώτευσε ο Γιώργος Κατσαρός, ενώ ταχύτερος στην FST2 ήταν ο Ντίνος Ζυγογιάννης, παρά τα χαμένα δευτερόλεπτα στην εκκίνηση του β’ σκέλους.

Ανέβηκε ταχύτερα και στο δεύτερο σκέλος, κερδίζοντας την Ομάδα Ν ο Μηνάς Μπενής! Δεύτερος τερμάτισε ο Γιώργος Θανάσης, εμπρός από τον νικητή της Ν έως 2 Λίτρα, Ιωάννη Χαραλαμπόπουλο. Στη Ν2, ο Βίκτωρας Ρέκκας ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση, επικρατώντας του αδερφού του Πανάγγελου Ρέκκα.

Ο Σταύρος Χατούπης έκανε την έκπληξη και αναδείχθηκε νικητής στην Ομάδα Ε και στην Ε έως 2 Λίτρα, καθώς ο μέχρι πρότινος πρωτοπόρος, Βασίλειος Δαμασκηνός Ευθυμίου εγκατέλειψε την προσπάθειά του από μηχανική βλάβη. Πίσω από τον Πατρινό οδηγό βρέθηκε ο Παναγιώτης Σαμαράς, που άντεξε την πίεση του τρίτου, Ελευθέριου Δημητρακόπουλου.

Κέρδισε την Ομάδα Α ο Μιχάλης Ευθυμίου για δεύτερη συνεχή χρονιά, με τον Αλέξη Μητσάκο να πρωτεύει στην Α έως 2 Λίτρα. Γιώργος Αναδιώτης και Νίκος Αργυράκης τον ακολούθησαν.

Ο Παναγιώτης Ιωάννης Ευθυμίου κέρδισε στα Ιστορικά. Ο Δημήτρης Σκεπασιανός δεν απείλησε την κορυφή, ούτε απειλήθηκε από τον Ιωάννη Κάτσικα που ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα