fbpx

World SSP: Πρώτη νίκη καριέρας για τον Μπαχατίν Σοφούογκλου (vid)

World SSP: Πρώτη νίκη καριέρας για τον Μπαχατίν Σοφούογκλου (vid)

Στα βήματα του θείου του και πολυπρωταθλητή Κενάν Σοφούογκλου, κινείται ο ανιψιός του Μπαχατίν, που πήρε την πρώτη του νίκη.

 Ο Τούρκος αναβάτης επικράτησε στο δεύτερο αγώνα της πίστας Καταλούνια στη Βαρκελώνη της Ισπανίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Supersport με τον αναβάτη της MV Agusta να ηγείται στο 1-2 του κατασκευαστή μπροστά από τον ομόσταβλό του, Μάρκο Σρέτερ, ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε ο Ιταλός Στέφανο Μάντσι της Ten Kate Racing Yamaha.

Με τη νίκη αυτή έγινε ο τρίτος Τούρκος που παίρνει νίκη στην κατηγορία μετά τον θείο του, τον Κενάν και τον Τσαν Οντσού ενώ η χώρα έφτασε τις 45 νίκες και τα 100 βάθρα. Για την MV Agusta η διπλή της παρουσία στο βάθρο σημαίνει ότι έχει εκπρόσωπο στο πόντιουμ σε 50 διαφορετικούς αγώνες στην ιστορία της.

Ο Νίκολο Μπούλεγκα της Ducati ήταν ο πρώτος που εγκατέλειψε, μόλις στο δεύτερο γύρο, με τον Ιταλό να παραμένει πρωτοπόρος στη βαθμολογία της σεζόν ενόψει του επόμενου σταθμού, του 5ου, στην Εμίλια-Ρομάνια της Ιταλίας, το διάστημα 2-4 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα