fbpx

Ράλι Σαρδηνίας: Ανέκτησε την πρωτοπορία ο Οζιέ! (vid)

Ράλι Σαρδηνίας: Ανέκτησε την πρωτοπορία ο Οζιέ! (vid)

Σε θέση επικεφαλής της κατάταξης του Ράλι Σαρδηνίας επέστρεψε ο Σεμπαστιάν Οζιέ, μετά το φινάλε του πρωινού σκέλους του Σαββάτου. Ο οδηγός της Toyota είχε ξεκινήσει την ημέρα μόλις 0.1 δευτερόλεπτα πίσω από τον Εσαπέκα Λάπι και σε βάθος χρόνου όχι μόνο πέρασε μπροστά, αλλά έχτισε και μία διαφορά 18.2 δευτερολέπτων από τον οδηγό της Hyundai.

Ο Φινλανδός από την πλευρά του, αν και εμφάνισε για ακόμη μία ημέρα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, προσδόθηκε περισσότερο από τη φθορά των ελαστικών του, με αποτέλεσμα να υποσκελιστεί από τον Οζιέ στη μεταξύ τους διελκυστίνδα. Από εκεί και πέρα, ο Τιερί Νεβίλ ακολουθεί στην τρίτη θέση, στο +24.7 από τον Γάλλο επικεφαλής, έχοντας παράλληλα και διαφορά σχεδόν 40 δευτερολέπτων από τον τέταρτο Κάλε Ροβάνπερα.

Στο μεταξύ, πρόωρο και άδοξο φινάλε είχε η ημέρα για τους Οτ Τάνακ και Τακαμότο Κατσούτα. Αρχικά ο Ιάπωνας της Toyota στην SS8 και στη συνέχεια ο Εσθονός της M-Sport Ford στην SS9 έπεσαν σε βαθείς νερόλακκους, με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιά τα ηλεκτρονικά συστήματα των αυτοκινήτων τους, οδηγούμενοι έτσι αμφότεροι σε εγκατάλειψη.

Η κατάταξη του Ράλι Σαρδηνίας:

Το πρόγραμμα του Ράλι Σαρδηνίας (ώρες Ελλάδος):

Σάββατο
16:05 SS12
17:03 SS13
18:30 SS14
19:44 SS15

Κυριακή
08:05 SS16
09:05 SS17
11:09 SS18
13:15 SS19

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα