fbpx

Νεβίλ: “Ήταν λίγο αγχωτικό το ξεκίνημα της ημέρας, αλλά τα καταφέραμε”

Νεβίλ: “Ήταν λίγο αγχωτικό το ξεκίνημα της ημέρας, αλλά τα καταφέραμε”

Άκρως ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Τιερί Νεβίλ μετά την εξασφάλιση της νίκης στο Ράλι Σαρδηνίας. Ο οδηγός της Hyundai πανηγύρισε την πρώτη φετινή του νίκη στο WRC, όπως και συνολικά την πρώτη της κορεατικής ομάδας εντός του 2023. Παράλληλα, ο Βέλγος δεν λησμόνησε να μνημονεύσει και τον αδικοχαμένο ομόσταυλό του, Κρεγκ Μπριν, αφιερώνοντάς του εν μέρει και τη νίκη.

“Ναι, προφανώς ήταν μία δύσκολη εβδομάδα. Ήρθαμε εδώ με την πίστη πως θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη. Η πρώτη ημέρα όμως είχε πολλές δυσκολίες και χάσαμε κάποιον χρόνο. Ανακτήσαμε αυτόν τον χρόνο, τον ξαναχάσαμε και χθες το βράδυ το ξαναγυρίσαμε. Βρεθήκαμε στην πρωτοπορία και κληθήκαμε να την κρατήσουμε ως το φινάλε. Σας λέω πως είναι αρκετά αγχωτικό όταν πρέπει να ξεκινήσεις μία ειδική διαδρομή όπως αυτή, με σλικ ελαστικά.

Είναι αλήθεια, όταν βλέπεις τους υπόλοιπους να βγαίνουν εκτός δρόμου. Ήταν λίγο αγχωτικό πριν την εκκίνηση, αλλά τα καταφέραμε. Είναι απόλαυση, είναι η πρώτη φετινή νίκη της ομάδας, κάναμε το ένα-δύο. Ήταν η πρώτη νίκη με τον νέο επικεφαλής της ομάδας. Στη μνήμη μας έχουμε φυσικά και τον Κρεγκ (Μπριν). Θέλαμε τη νίκη στην Κροατία, αλλά την πήραμε τώρα”, ανέφερε ο Νεβίλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα