fbpx

Το τρίπτυχο της επιτυχίας της On Sale Rally Team (video)

Το τρίπτυχο της επιτυχίας της On Sale Rally Team (video)

Ταχύτητα, δυναμισμός και αυταπάρνηση. Τρία χαρακτηριστικά της On Sale Rally Team, που οι Γιώργος Κεχαγιάς-Χρήστος Κουζιώνης επέδειξαν για ακόμη μια φορά με το Skoda Fabia Rally2 evo και αποτυπώνονται πλήρως στο video review της παρουσίας της ομάδας στο Ράλι Στερεάς Ελλάδας!

«Για ακόμη έναν αγώνα, η On Sale Rally Team πιστοποίησε πως ανήκει στους πρωταγωνιστές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι. Ο Γιώργος και ο Χρήστος είχαν κάνει πολύ καλή προετοιμασία πριν από την εκκίνηση και βρίσκονταν εξαρχής στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης. Παρά τις ατυχίες με τα κλαταρίσματα που μας στοίχισαν σε χρόνο και θέσεις, η εμφάνισή μας ήταν απόλυτα ενθαρρυντική» τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της On Sale, Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Από την πλευρά του, ο οδηγός της ομάδας, Γιώργος Κεχαγιάς, επεσήμανε: «Το Ράλι Στερεάς Ελλάδας ήταν ένας ιδιαίτερα απαιτητικός αγώνας, με ωραίες και δύσκολες ειδικές διαδρομές. Εμείς, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας πίσω από το τιμόνι του Skoda Fabia Rally2 evo. Μπορεί τα κλαταρίσματα να μη μας επέτρεψαν να τερματίσουμε σε μια από τις θέσεις του βάθρου, όμως είναι δεδομένο πως ο συγκεκριμένος αγώνας, μας πρόσφερε χρήσιμες εμπειρίες για τη συνέχεια».

Τέλος, ο συνοδηγός, Χρήστος Κουζιώνης, υπογράμμισε: «Οι ειδικές διαδρομές ήταν ιδιαίτερα δύσκολες και μου θύμισαν Ράλι Ακρόπολις. Τα κλαταρίσματα πρόσθεσαν επιπλέον δυσκολίες στην προσπάθειά μας, όμως συνολικά κινηθήκαμε σε πολύ καλό ρυθμό, γεγονός που υπογραμμίστηκε από τη δεύτερη θέση της κατάταξης, όπου βρισκόμασταν μέχρι την προτελευταία ειδική διαδρομή».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα