fbpx

Χόρνερ: “Ο Πέρες είναι ο τύπος που χρειάζεται ένα χέρι γύρω από τους ώμους του”

Χόρνερ: “Ο Πέρες είναι ο τύπος που χρειάζεται ένα χέρι γύρω από τους ώμους του”

Την αμέριστη υποστήριξή της στο Σέρχιο Πέρες προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει η Red Bull, σύμφωνα με τον Κρίστιαν Χόρνερ. Ο επικεφαλής της αυστριακής ομάδας τοποθετήθηκε σχετικά με τις διαδοχικές αποτυχίες του Μεξικανού οδηγού να κερδίσει μία καλή θέση στις κατατακτήριες των Γκραν Πρι, αναφέροντας πως ο Πέρες χρειάζεται υποστήριξη προκειμένου να ανακάμψει, ξεκαθαρίζοντας πως είναι απολύτως βέβαιος πως αυτό θα συμβεί το συντομότερο δυνατόν.

“Είναι εκνευριστικό για αυτόν να πρέπει να δώσει ξανά και ξανά μάχη επανάκαμψης στην κατάταξης, όμως αυτό γίνεται λόγω της αδυναμίας στις κατατακτήριες του Σαββάτου. Εμείς, ως ομάδα, κάνουμε το παν για να τον υποστηρίξουμε στην προσπάθειά του. Όπως σε όλα τα σπορ, έτσι και εδώ πιστεύω πως αυτό το ζήτημα είναι 90% στο μυαλό του και χρειάζεται απλά μία καλή διαδρομή (στις κατατακτήριες) και έτσι θα βρει ξανά το μομέντουμ του.

Είναι ο τύπος του ανθρώπου που χρειάζεται ένα χέρι γύρω από τους ώμους του. Πρέπει να δουλέψεις μαζί του και εμείς ακριβώς αυτό κάνουμε. Τον υποστηρίζουμε, ξέρουμε πως μπορεί να τα καταφέρει, γνωρίζουμε πως θα ανακάμψει και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε πως αυτό θα συμβεί το συντομότερο δυνατό”, ανέφερε ο Χόρνερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα