fbpx

World SBK: Η αντεπίθεση του Ραζγκατλιόγκλου (vids)

World SBK: Η αντεπίθεση του Ραζγκατλιόγκλου (vids)

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2021 πήρε τη νίκη και στους δύο αγώνες της ημέρας στην ιταλική πίστα της Ίμολα.

 Ο Τοπράκ Ραζγκατλιόγκλου αποδεικνύει ότι ο Άλβαρο Μπαουτίστα είναι ανθρώπινος. Ο Τούρκος, νικητής σε δύο αγώνες μέχρι σήμερα, σε Superpole Race, είναι εκείνος που στέρησε το απόλυτο των επιτυχιών από τον Ισπανό αναβάτη της Ducati.

 Η αρχή της ημέρας τον βρήκε να φτάνει τις τρεις νίκες, επικρατώντας ξανά σε Superpole Race, με διαφορά μικρότερη του ενός τετάρτου του δευτερολέπτου από τον Μπαουτίστα ωστόσο στο δεύτερο μεγάλο του αγώνα για τον 7ο σταθμό του παγκοσμίου πρωταθλήματος Superbike όλα ήταν διαφορετικά.

 Ο Ραζγκατλιόγκλου εκκίνησε από την pole position με τον Μπαουτίστα να τον προσπερνά άμεσα ωστόσο είχε πτώση στην 3η στροφή με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει, σε μία πίστα που ουσιαστικά άρχισε η κατάρρευσή του στη μάχη για τον τίτλο του 2019 που ανέδειξε πρωταθλητή τον Τζόναθαν Ρέι.

Ο Τούρκος πήρε την 4η νίκη του στην σεζόν που ήταν και η 36η στην καριέρα του, πέμπτος στην σχετική λίστα όλων των εποχών με δεύτερο τον Ιταλό Άξελ Μπασάνι της Motocorsa Ducati ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε ο Τζόναθαν Ρέι. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Ραζγκατλιόγκλου μείωσε τη διαφορά από τον Μπαουτίστα στους 70 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα