fbpx

Γιώργος Κεχαγιάς: «Στόχος ο τερματισμός σε μια αξιοπρεπή θέση»

Γιώργος Κεχαγιάς: «Στόχος ο τερματισμός σε μια αξιοπρεπή θέση»

Ο Γιώργος Κεχαγιάς ήταν ο ταχύτερος μεταξύ των Ελλήνων συμμετεχόντων στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις του 2021. Φέτος επιστρέφει στον εθνικό μας αγώνα με το Skoda Fabia της On Sale Rally Team και συνοδηγό τον Χρήστο Κουζιώνη.

«Το Ράλι Ακρόπολις είναι από τους πιο εμβληματικούς και ιστορικούς αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και προφανώς, το κορυφαίο γεγονός του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η συμμετοχή ήταν ανέκαθεν ένα όνειρο για τους Έλληνες οδηγούς και σήμερα, 70 χρόνια μετά από την πρώτη διοργάνωση, αυτό δεν έχει αλλάξει. Το Ακρόπολις είναι εκ φύσεως ένας δύσκολος αγώνας, που απαιτεί συνδυασμό ταχύτητας, στρατηγικής και αξιοπιστίας. Μαζί με τον Χρήστο, έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται, αφού μεταξύ άλλων έχω οδηγήσει αρκετά το Skoda Fabia Rally2 evo, με το οποίο εξοικειώνομαι ολοένα και περισσότερο. Στόχος μας είναι να αποφύγουμε τα προβλήματα, να ικανοποιήσουμε τους θεατές με τα περάσματά μας και να τερματίσουμε σε μια αξιοπρεπή θέση της κατάταξης» επεσήμανε ο πολύπειρος Έλληνας Πρωταθλητής.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Κουζιώνης τόνισε: «Οι λέξεις «Ράλι Ακρόπολις» τα λένε όλα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ ξανά στην εκκίνηση αυτού του θρυλικού αγώνα, ο χαρακτήρας του οποίου έχει παραμείνει αναλλοίωτος στο πέρασμα των χρόνων. Άπαντες γνωρίζουμε πως στο Ακρόπολις, η απόλυτη ταχύτητα δεν αποτελεί τη σημαντικότερη παράμετρο για την επιτυχία. Σε αυτό το πλαίσιο, θα ακολουθήσουμε μια τακτική που θα έχει ως βάση την αυξομείωση του ρυθμού, με βασικό γνώμονα την προστασία του αυτοκινήτου μας, που έτσι και αλλιώς διακρίνεται για την αξιοπιστία του. Αν αυτό επιτευχθεί, θεωρώ ότι σε συνδυασμό με την ικανότητα του Γιώργου, θα ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας σε μια καλή θέση της κατάταξης».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα