fbpx

Οι Γιώργος Κεχαγιάς και Χρήστος Κουζιώνης στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2023  

Οι Γιώργος Κεχαγιάς και Χρήστος Κουζιώνης στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2023  

Η On Sale Rally Team προετοιμάζεται για το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2023, όπου θα συμμετάσχει με τους Γιώργο Κεχαγιά-Χρήστο Κουζιώνη στα πηδάλια του Skoda Fabia Rally2 evo.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή της On Sale Rally Team και του οδηγού της, Γιώργου Κεχαγιά με το Skoda Fabia Rally2 evo, πίσω από το τιμόνι του οποίου τερμάτισε στην πρώτη ελληνική θέση, το 2021.

Ο συνοδηγός Χρήστος Κουζιώνης, βρίσκεται παραπλεύρως του Πρωταθλητή Ελλάδος Ράλι Χώματος 2019 από την αρχή της σεζόν.

Πέραν της γενικής κατάταξης και εκείνης μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων, οι Γιώργος Κεχαγιάς και Χρήστος Κουζιώνης θα ενταχθούν και στο WRC2, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για αγωνιζόμενους με αυτοκίνητα προδιαγραφών Rally2, στο οποίο συμμετέχουν κορυφαία ονόματα.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου On Sale, Νίκος Κωνσταντόπουλος, δήλωσε: «Ως κορυφαίο γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας, το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις υπήρξε από το 2021, πρώτη χρονιά εμπλοκής μας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, κεντρικός πυλώνας των αγωνιστικών μας δραστηριοτήτων. Ένας λόγος παραπάνω φέτος, καθώς ο εθνικός μας αγώνας συμπληρώνει 70 χρόνια ιστορίας. Όπως κάθε φορά, η On Sale Rally Team θα βρεθεί στην εκκίνηση με στόχο μια εξαιρετική παρουσία. Ο Γιώργος με τον Χρήστο έχουν εργαστεί σκληρά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, έχουν παρουσιάσει βελτίωση στις επιδόσεις τους και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για τη διάκριση σε έναν από τους κορυφαίους αγώνες του WRC».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα