fbpx

MXGP: Επιστροφή στις νίκες για τον Τιμ Γκάιζερ (vid)

MXGP: Επιστροφή στις νίκες για τον Τιμ Γκάιζερ (vid)

Ο κάτοχος του τίτλου πήρε τη νίκη για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross.

 Έχοντας χάσει τους πρώτους 14 γύρους της σεζόν και μαζί κάθε ελπίδα να υπερασπιστεί τον τίτλο του, ο Σλοβένος Τιμ Γκάιζερ έδειξε ότι επέστρεψε στο υψηλότερο επίπεδο παίρνοντας τη νίκη στο Αφιόν Καραχισάρ της Τουρκίας, τον 17ο από τους 19 σταθμούς της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

 Με τη δεύτερη θέση στον πρώτο αγώνα και τη νίκη στον δεύτερο για την κατηγορία MXGP, ο αναβάτης της HRC Honda ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τον Ισπανό Χόρχε Πράδο της GASGAS να παραμένει πρωτοπόρος στη βαθμολογία της σεζόν αν και είδε τη διαφορά του να μειώνεται στους 67 βαθμούς από τον Γάλο Ρομέν Φεμπρ της Kawasaki.

 Στην κατηγορία MX2 o γιός του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Στέφαν Έβερτς, ο Λίαμ, έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη για τον τίτλο με τη δεύτερη διαδοχική του επιτυχία στην σεζόν και 3η συνολικά με τον Βέλγο της ΚΤΜ να πλησιάζει στους 48 βαθμούς τον Ιταλό ομόσταβλό του, Αντρέα Αντάμο.

Επόμενος σταθμός, ο προτελευταίος της σεζόν, στη Ματζόρα της Ιταλίας σε δύο εβδομάδες με την αυλαία να πέφτει στις 24 Σεπτεμβρίου στη Μεγάλη Βρετανία.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα