fbpx

MotoGP, Grand Prix Σαν Μαρίνο: Μπορεί και τραυματίας ο Μπετσέκι (vid)

MotoGP, Grand Prix Σαν Μαρίνο: Μπορεί και τραυματίας ο Μπετσέκι (vid)

Αν και τραυματίας από το Grand Prix Καταλονίας ο Μάρκο Μπετσέκι έκανε ρεκόρ γύρου στο Μιζάνο κατά τη διάρκεια του Practice.

Την ευχάριστη έκπληξη στο πρώτο σκέλος ελεύθερων δοκιμών νωρίτερα στην ημέρα για το Grand Prix Σαν Μαρίνο έκανε ο αναβάτης δοκιμών της Ducati, ο Μικέλε Πίρο, ο οποίος σημείωσε τον ταχύτερο γύρο. Στη διαδικασία του Practice που ακολούθησε όμως πρωταγωνιστής ήταν ο Ιταλός της Mooney VR46 σημειώνοντας ρεκόρ γύρου σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:30.846.

Τη δεύτερη καλύτερη επίδοση, όντας βραδύτερος κατά 126 χιλιοστά του δευτερολέπτου σημείωσε ο Ισπανός Μάβερικ Βινιάλες της Aprilia με τον 38χρονο συμπατριώτη του, τον Ντάνι Πεδρόσα, που τα τελευταία χρόνια είναι πλέον αναβάτης εξέλιξης της ΚΤΜ, να παίρνει μέρος για τρίτο αγώνα στην σεζόν και να έχει τον τρίτο χρόνο.

Στους χαμένους της ημέρας ο νικητής και των δύο αγώνων στη Βαρκελώνη, ο Αλέιξ Εσπαργκαρό, καθώς μαζί με τον Φάμπιο Κουαρταραρό, τον Τζακ Μίλερ και τον Ζοάν Ζαρκό δεν μπόρεσαν να βρεθούν στην πρώτη δεκάδα των επιδόσεων και θα λάβουν μέρος στο Q1.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα