fbpx

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Τρομερός Νεβίλ, ανέκτησε την πρωτοπορία!

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Τρομερός Νεβίλ, ανέκτησε την πρωτοπορία!

Σαρωτικός ήταν ο Τιερί Νεβίλ στην SS8, την ειδική διαδρομή “Καρούτες” που έδωσε συνέχεια στο σαββατιάτικο πρόγραμμα του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις. Ο Βέλγος οδηγός της Hyundai, λίγο μετά την απώλεια της πρωτοπορίας στην SS7 από τον Σεμπαστιάν Οζιέ, εκδήλωσε την αντεπίθεσή του, τερμάτισε 9.8 δευτερόλεπτα ταχύτερα από τον Γάλλο της Toyota και ξαναβρέθηκε επικεφαλής της κατάταξης με προβάδισμα 2.0 δευτερολέπτων από τον Οζιέ.

Για τον Νεβίλ αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη σε ειδική διαδρομή του φετινού αγώνα, ωστόσο τα οφέλη της δεν σταματούν εκεί. Ο Κάλε Ροβάνπερα δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό όπως στην “Παύλιανη” νωρίτερα το πρωί, με αποτέλεσμα να δει την απόστασή του από την κορυφή να αυξάνεται στα 25.2 δευτερόλεπτα.

Παράλληλα, ένας από τους μεγάλους χαμένους στις “Καρούτες” ήταν ο Εσαπέκα Λάπι, καθώς είχε κλατάρισμα ελαστικού και δαπάνησε περίπου δυόμιση λεπτά για να αλλάξει τροχό και να συνεχίσει. Αυτή η εξέλιξη έριξε τον Φινλανδό 7ο στη γενική κατάταξη, 3:31.8 μακριά από τον πρωτοπόρο Νεβίλ.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:
11:00 SS9
14:05 SS10
15:40 SS11
18:00 SS12

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα