fbpx

World SBK: Βήμα τίτλου για Μπαουτίστα και Μπούλεγκα, 21ος ο Περιστεράς στην SSP300 (vids)

World SBK: Βήμα τίτλου για Μπαουτίστα και Μπούλεγκα, 21ος ο Περιστεράς στην SSP300 (vids)

Ο Άλβαρο Μπαουτίστα επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας στον τελευταίο χρονικά αγώνα στην πίστα του Νεβέρ Μανί-Κουρ.

Ο ένατος σταθμός στην σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος Superbike βρήκε τον κάτοχο του τίτλου, τον Ισπανό Άλβαρο Μπαουτίστα της Ducati να φτάνει τις 19 νίκες μέσα στο 2023 επικρατώντας στο δεύτερο Feature Race. Ενόψει του επόμενου σταθμού στην Αραγονία της Ισπανίας ο Μπαουτίστα προηγείται με διαφορά 57 βαθμών του Τοπράκ Ραζγκατλιόγκλου με τον Τούρκο της Yamaha να τερματίζει στη δεύτερη θέση.

 Για 4η φορά στην σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος Supersport ο Νίκολο Μπούλεγκα καταφέρνει να κάνει το νταμπλ, κερδίζοντας και τον δεύτερο αγώνα στη γαλλική πίστα. Πίσω από τον Ιταλό της Ducati τερμάτισε ο Γάλλος Βαλεντάν Ντεμπίς με τον Στέφανο Μάντσι να παίρνει την 3η θέση και να μένει 60 βαθμούς πίσω από τον συμπατριώτη του στη βαθμολογία.

 Κάτοχος του τίτλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Supersport 300, ο Ολλανδός Τζέφρι Μπούις έκανε το δύο στα δύο στη Γαλλία με αποτέλεσμα να βρεθεί και στην κορυφή της βαθμολογίας αποκτώντας διαφορά 8 βαθμών από τον Γερμανό Ντιρκ Γκάιγκερ ο οποίος τερμάτισε στην 9η θέση. Από ελληνικής πλευράς ο Γιάννης Περιστεράς με τη Yamaha της ProGP πήρε την 21η θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα