fbpx

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Ο αγώνας μέσα από τα «μάτια» της On Sale Rally Τeam (video)

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Ο αγώνας μέσα από τα «μάτια» της On Sale Rally Τeam (video)

Βροχή, λάσπη και πέτρες ήταν ορισμένα μόνο από τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το φετινό ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, τη στιγμή που ο βροχερός καιρός λίγες ώρες πριν από το αγωνιστικό τριήμερο, περιόρισε τη σκόνη στις ειδικές διαδρομές.

Σε πολύ δύσκολες συνθήκες λοιπόν, η On Sale Rally Team ήταν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά παρούσα στον 10ο γύρο του WRC (7-10 Σεπτεμβρίου), ανεβάζοντας για ακόμη μια φορά τον πήχη με την οργάνωση και λειτουργία της.

Οι Γιώργος Κεχαγιάς-Χρήστος Κουζιώνης ήταν από τους πρωταγωνιστές μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων με το Skoda Fabia Rally2 evo, όμως δυστυχώς δεν κατάφεραν να τερματίσουν την προσπάθειά τους, έπειτα από πρόβλημα στο σύστημα διεύθυνσης και συγκεκριμένα σε ακρόμπαρο, στην 10η από τις 15 ειδικές διαδρομές του αγώνα, Παύλιανη 2.

Μέχρι εκείνο το σημείο, το πλήρωμα της ομάδας βρισκόταν στην 24η θέση της γενικής κατάταξης, στην 2η μεταξύ των Ελλήνων, ενώ παράλληλα είχε αναρριχηθεί στην 10η και 14η θέση των WRC 2 Challenger και WRC 2, αντίστοιχα.

Σε κάθε περίπτωση, η On Sale Rally Team πιστοποίησε για ακόμη έναν αγώνα, πως βρίσκεται επάξια μεταξύ των πρωταγωνιστών στο αγωνιστικό γίγνεσθαι του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να δείτε το δυναμικό video με highlights από την πορεία των Κεχαγιά-Κουζιώνη στο φετινό ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα