fbpx

Μίλενερ: “Βάσει συγκυριών, πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με την τέταρτη θέση του Τάνακ”

Μίλενερ: “Βάσει συγκυριών, πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με την τέταρτη θέση του Τάνακ”

Με θετικό πρόσημο αξιολογεί την παρουσία της M-Sport Ford στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις ο Ρίτσαρντ Μίλενερ. Ο επικεφαλής της ομάδας στάθηκε στην αξιοθαύμαστη ανάκαμψη του Οτ Τάνακ, ο οποίος παρά το γεγονός πως βρέθηκε μέχρι και εκτός εικοσάδας λόγω μηχανικού προβλήματος, τελικά τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Επίσης, ο Βρετανός στάθηκε στην ατυχία του Πιέρ Λουί Λουμπέ, θεωρώντας όμως πως ο Γάλλος θα ξεπεράσει το ψυχολογικό πλήγμα της εγκατάλειψης.

“Στο φινάλε, φτάσαμε στο τέλος ενός αγώνα που θα αποδειχθεί πως ήταν το σκληρότερο ράλι της σεζόν, έχοντας στα χέρια μας την τέταρτη θέση στη γενική κατάταξη. Συνυπολογίζοντας τη δυσμενή θέση στην οποία βρεθήκαμε την Παρασκευή, πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με αυτό το αποτέλεσμα. Υπάρχει σίγουρα συλλογισμός για το πού θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει.

Ειλικρινά στεναχωριέμαι για τον Πιέρ (Λουί Λουμπέ), που είχε κάνει μεγάλη προετοιμασία για αυτόν τον αγώνα. Όμως το ράλι μερικές φορές μπορεί να γίνει πολύ σκληρό, αν και είμαι βέβαιος πως θα ανακάμψει από αυτό. Θέλω σαφώς να ευχαριστήσω τον Οτ Τάνακ και τον Μάρτιν Γιαρβεόγια (συνοδηγός του Τάνακ) για την αποφασιστικότητά τους να μην τα παρατήσουν. Αυτό βοηθάει ψυχολογικά την ομάδα μας να συνεχίσει να παλεύει και έτσι πήραμε τούτο το αποτέλεσμα αυτή την εβδομάδα”, ανέφερε ο Μίλενερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα