fbpx

WorldSBK: Νικητής στην Αραγονία ο Ρινάλντι, 21ος στην SSP300 ο Περιστεράς (vids)

WorldSBK: Νικητής στην Αραγονία ο Ρινάλντι, 21ος στην SSP300 ο Περιστεράς (vids)

Ο Μίκαελ Ρούμπεν Ρινάλντι πήρε τη νίκη στον πρώτο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Superbike στο Motorland Aragon.

Μετά από 2 χρόνια ο Ιταλός της Ducati, που αποχωρεί από την εργοστασιακή ομάδα στο τέλος της σεζόν, πανηγύρισε τη νίκη σε έναν αγώνα που ο ομόσταβλός του και πρωτοπόρος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, ο Άλβαρο Μπαουτίστα, μπροστά στο κοινό της χώρας του, είχε 2 πτώσεις. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Τούρκος Τοπράκ Ραζγκατλιόγκλου της Yamaha ενώ το βάθρο ολοκλήρωσε ο Βρετανός Τζόναθαν Ρέι της Kawasaki.

Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία Supersport έκανε ο Νίκολο Μπούλεγκα με τον Ιταλό της Ducati να παίρνει τη νίκη και να αποκτά προβάδισμα 80 βαθμών από τον πλησιέστερο αντίπαλό του, τον επίσης Ιταλό Στέφανο Μάντσι της Yamaha ο οποίος στο τέλος έπεσε από τη 2η στην 11η θέση.

Την πρώτη του νίκη στην κατηγορία Supersport 300 πανηγύρισε ο Λόρις Φένεμαν με τον Ολλανδό της ΜΤΜ Kawasaki να επικρατεί για μόλις 22 χιλιοστά του δευτερολέπτου του ομόσταβλου και συμπατριώτη του αλλά και πρωτοπόρου στη βαθμολογία της σεζόν Τζέφρι Μπούις. Το βάθρο ολοκλήρωσε ο Ντάνιελ Μογκέντα ενώ από ελληνικής πλευράς ο Γιάννης Περιστεράς με τη Yamaha της ProGP πήρε την 21η θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα