fbpx

World SBK: Ταχύτερος της ημέρας στο Πορτιμάο ο Μπαουτίστα, 28ος στην SSP300 ο Περιστεράς (vids)

World SBK: Ταχύτερος της ημέρας στο Πορτιμάο ο Μπαουτίστα, 28ος στην SSP300 ο Περιστεράς (vids)

Ο Άλβαρο Μπαουτίστα σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στις ελεύθερες δοκιμές της ημέρας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike.

 Στην πίστα του Πορτιμάο, στην Πορτογαλία, όπου διεξάγεται ο προτελευταίος σταθμός της σεζόν, ο Ισπανός αναβάτης της Ducati, κάτοχος του τίτλου και πρωτοπόρος στη βαθμολογία, πέτυχε την καλύτερη επίδοση με την έκπληξη να έρχεται από τον Γκάρετ Γκέρλοφ. Ο Αμερικανός της Bonovo Action BMW ήταν ο δεύτερος ταχύτερος ενώ ο ομόσταβλος του Μπαουτίστα, ο Μίκαελ Ρούμπεν Ρινάλντι ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα των επιδόσεων.

Στην κατηγορία Supersport ο Νίκολο Μπούλεγκα μπορεί επίσης να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή. Ο Ιταλός της Ducati είχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο της ημέρας πίσω από τον Ισπανό Χόρχε Ναβάρο της Ten Kate Racing Yamaha και τον Ιταλό Γιάρι Μοντέλα της Barni Spark Racing.

Τέλος, στην κατηγορία Supersport 300, ο πρωταθλητής του 2020 και πρωτοπόρος στη βαθμολογία της σεζόν, ο Ολλανδός Τζέφρι Μπούις της MTM Kawasaki είχε τον έκτο χρόνο. Ταχύτερος όλων ο Ισπανός Χοσέ Λουίς Πέρεθ Γκονζάλεθ της Accolade Smrz Racing BGR ενώ από ελληνική πλευράς ο Γιάννης Περιστεράς με τη Yamaha της ProGP είχε τον 28ο χρόνο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα