fbpx

Αυλαία στη σεζόν για Κεχαγιά – Κουζιώνη με βάθρο στην Ιτέα

Αυλαία στη σεζόν για Κεχαγιά – Κουζιώνη με βάθρο στην Ιτέα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος 2023 ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια του διημέρου 30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου με το 10ο MyΚΤΕΟ Φθινοπωρινό Ράλι με  επίκεντρο την Ιτέα Φωκίδας.

Οι Γιώργος Κεχαγιάς-Χρήστος Κουζιώνης και η On Sale Rally Team ήταν για ακόμη μια φορά παρόντες, ώστε να ολοκληρώσουν την φετινή τους παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος, με το Skoda Fabia Rally2 evo.

Μετά από τον τερματισμό στο 10ο MyKTEO Φθινοπωρινό Ράλι, οι Γιώργος Κεχαγιάς και Χρήστος Κουζιώνης κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στην βαθμολογία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι Χώματος 2023.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου On Sale, Νίκος Κωνσταντόπουλος, τόνισε: «Το 10ο MyKTEO Φθινοπωρινό Ράλι έριξε την αυλαία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος, θεσμό που ως ομάδα ακολουθήσαμε από την αρχή. Η δεύτερη θέση στον συγκεκριμένο αγώνα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο ολοκληρώνεται μια εποικοδομητική σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας ξεχωρίζουν ακόμη η συμμετοχή στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις και η στοχευμένη εκπαίδευση του πληρώματος, από τους Ιταλούς Πρωταθλητές Αντρέα Κρουνιόλα και Σιμόνε Καμπεντέλι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα