fbpx

Χόρνερ: “Ο Πέρες χρειάζεται να επανέλθει στη φόρμα που είχε στην αρχή της σεζόν”

Χόρνερ: “Ο Πέρες χρειάζεται να επανέλθει στη φόρμα που είχε στην αρχή της σεζόν”

Ως μία χαμένη ευκαιρία για τον Σέρχιο Πέρες χαρακτήρισε ο Κρίστιαν Χόρνερ το Γκραν Πρι Κατάρ. Ο επικεφαλής της Red Bull στάθηκε στο γεγονός πως ο Μεξικανός πήρε μονάχα έναν βαθμό από όλο το Σαββατοκύριακο, γεγονός που οφείλεται στις ποινές που δέχθηκε κατά τον κυριακάτικο αγώνα. Έτσι, απώλεσε την ευκαιρία να αυξήσει δυναμικά τη διαφορά από από τον τρίτο Λιούις Χάμιλτον στην κατάταξη.

“Ο Τσέκο είχε έναν κάπως σοκαριστικό αγώνα. Είχε ένα φρικτό Σαββατοκύριακο, με άτυχο συμβάν στο Sprint Race και μετά δυστυχώς με συνολικά 15 δευτερόλεπτα ποινής στον κυρίως αγώνα. Δίχως αυτές τις ποινές, δηλαδή εάν αφαιρέσετε τα 15 επιπλέον δευτερόλεπτα, θα τον βλέπαμε πολύ ψηλότερα στην κατάταξη και στη βαθμολογική συγκομιδή, σε μία ημέρα μάλιστα που ο Λιούις Χάμιλτον δεν πήρε καθόλου βαθμούς.

Ήταν πραγματικά μία χαμένη ευκαιρία για τον Πέρες να προσπαθήσει να εδραιώσει τη δεύτερη θέση στην κατάταξη. Χρειάζεται να επανέλθει στη φόρμα και την εικόνα που μας έδωσε στην αρχή της σεζόν. Γνωρίζουμε πως αυτό είναι κάτι που το έχει μέσα του”, ανέφερε ο Χόρνερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα