fbpx

Toyota: Αποκαλυπτήρια του νέου GR Yaris (video)

Toyota: Αποκαλυπτήρια του νέου GR Yaris (video)

Η Toyota πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του εξελιγμένου GR Yaris στο Tokyo Auto Salon 2024. Οι πωλήσεις του νέου GR Yaris στην Ιαπωνία αναμένεται να ξεκινήσουν αυτή την άνοιξη.

Ως σύμβολο της Toyota Gazoo Racing, το GR Yaris γεννήθηκε μέσα από την κατασκευή ολοένα και καλύτερων αυτοκινήτων με βάση τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η TGR τελειοποίησε το GR Yaris μέσω συνεχών βελτιώσεων, επιδιώκοντας διεξοδικά την αιτία των προβλημάτων αναλύοντας τα δεδομένα οδήγησης.

Η TGR ανέπτυξε το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων GAZOO Racing Direct για να επιτρέψει την απόλυτη απόλαυση ενός εν σειρά 3κύλινδρου turbo κινητήρα 1,6 λίτρων σε συνδυασμό με ένα σύστημα μετάδοσης κίνησης 4WD, το οποίο αποτελεί την ουσία του GR Yaris.

Το αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ένα ευρύ φάσμα οδηγών να μπορεί να απολαμβάνει στο έπακρο τη σπορ οδήγηση και τον ανταγωνισμό στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Το ταξίδι της TGR για την κατασκευή ολοένα και καλύτερων αυτοκινήτων με βάση τον μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν έχει τέλος. Η TGR σκοπεύει να συνεχίσει να συμμετέχει σε αγώνες χρησιμοποιώντας το GR Yaris και εξελίσσοντας το με τη συμβολή διαφόρων οδηγών.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα