fbpx

Red Bull: Παρών ο Horner στην filming day

Ώρα για τον Christian Horner να μιλήσει.

Ανατρεπτικές είναι οι τελευταίες ημέρες για τη Red Bull. Για αύριο είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση της RB20, όμως το νέο μονοθέσιο έχει ήδη βγει στην πίστα, πραγματοποιώντας την πρώτη του ημέρα γυρισμάτων στο Silverstone. Μάλιστα ο επικεφαλής της ομάδας Chris Horner ήταν εκεί για να παρακολουθήσει τα πρώτα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου.

Θυμίζουμε πως ο Βρετανός βρέθηκε υπό έρευνα για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε υπάλληλο της ομάδας, μετά από σχετική καταγγελία.

Ο Horner, σύμφωνα με την De Telegraaf, σκοπεύει να παραστεί και στην επίσημη παρουσίαση της RB20 την Πέμπτη. Από την άλλη πλευρά, η έρευνα που τον αφορά θα μπορούσε να διαρκέσει πολύ καιρό. Φυσικά για τη Red Bull ήταν προτιμότερο να κλείσει η υπόθεση πριν από την έκθεση στα ΜΜΕ την Πέμπτη και στις δοκιμές του Μπαχρέιν, αλλά η υπόθεση είναι πολύ ευαίσθητη για να βιαστεί.

Είναι πιθανό, σε αυτό το σημείο, ο Horner να είναι παρών και στις επίσημες δοκιμές στις 21-23 Φεβρουαρίου και στους πρώτους γύρους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2024.

Το κλείσιμο της έρευνας θα μπορούσε να διαρκέσει εβδομάδες: ο ανεξάρτητος δικηγόρος που κάλεσε η Red Bull άκουσε τον Horner στο Λονδίνο την Παρασκευή και θα μπορούσε να συγκρίνει την εκδοχή του με εκείνη άλλων ανθρώπων της Red Bull.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα