fbpx

Ανάβαση Διονύσου: Εκπλήξεις στο πρώτο σκέλος των δοκιμών

Ανάβαση Διονύσου: Εκπλήξεις στο πρώτο σκέλος των δοκιμών

Με αρκετές εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος των δοκιμών στην Ανάβαση Διονύσου.

Ταχύτερος στη Formula Saloon ήταν ο Ευάγγελος Γεωργούλας, αφήνοντας για λίγο πίσω του τον Νικόλαο Παπαδόπουλο. Τους ακολούθησε ο Ευάγγελος Χαντζής. Ο επικεφαλής της βαθμολογίας στη Formula Saloon, Μάριος Ηλιόπουλος δεν ανέβηκε στο πρώτο σκέλος.

Ο Γιάννης Κακεπάκης πέτυχε την καλύτερη επίδοση στις Ομάδες Ν και Ν έως 2 Λίτρα στο πρώτο σκέλος δοκιμών της Ανάβασης Διονύσου. Τον ακολούθησαν οι Παναγιώτης Σμυρναίος και Πανάγγελος Ρέκκας, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως οι χρόνοι των τριών οδηγών είναι στο ίδιο δευτερόλεπτο!

Ο Αλέξης Μητσάκος ανέβηκε πιο γρήγορα από όλους στις Ομάδες Α και Α έως 2 Λίτρα στο Α’ σκέλος δοκιμών της Ανάβασης Διονύσου. Πιο πίσω βρέθηκαν οι Βασίλης Μπάτζανος και Γιώργος Αναδιώτης.

Ο Κωνσταντίνος Ντόφης ήταν ο ταχύτερος στην Ομάδα Ε. Τον ακολούθησαν οι Σταύρος Χατούπης και Αθανάσιος Μπέκας. Την τρίτη ταχύτερη επίδοση στην Ε έως 2 Λίτρα πέτυχε ο Χάρης Μπουροθανασόπουλος.

Στα Ιστορικά, ο Παναγιώτης-Ιωάννης Ευθυμίου ήταν ο πιο γρήγορος, με τους Δημήτρη Σκεπασιανό και Γιώργο Γαβριηλίδη να τον ακολουθούν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο