fbpx

Ράλι Κένταυρος: Αυτό είναι το πρόγραμμα του αγώνα

Ράλι Κένταυρος: Αυτό είναι το πρόγραμμα του αγώνα

Το Ράλι Κένταυρος, με την 41η έκδοση του, ανοίγει την αυλαία του Πανελληνίου Κυπέλλου Ράλι Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις πανέμορφες ειδικές του Πηλίου την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024. Την διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου.

Σημειώνεται, πως ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων, του Δήμου Βόλου, του Δήμου Νοτίου Πηλίου καθώς και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου, από τις 13:00 έως τις 16:00, θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος των αυτοκινήτων στο Ι. ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ.

Οι ήχοι των αγωνιστικών αυτοκινήτων θα αντηχήσουν στο Πήλιο, το πρωί της Κυριακής 31 Μαρτίου στις 9.15. Η εκκίνηση θα δοθεί στην παραλία Σουτραλί Αγριάς, στο Ξενοδοχείο Valis. Τα πληρώματα θα κατευθυνθούν στην πρώτη από τις δυο επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές του αγώνα, μήκους 6,69 χιλιομέτρων, τον «Αγ. Γεώργιο». Θα ακολουθήσουν οι «Μηλιές» των 13,46 χιλιομέτρων. Η φετινή έκδοση της ειδικής, αλλάζει σε σχέση με τον τερματισμό των τελευταίων χρόνων.

Εν συνεχεία τα πληρώματα θα κατευθυνθούν στο χωριό Αφέτες, όπου και το Service Park, για το 2ο τμήμα του αγώνα. Ο τερματισμός και η απονομή θα γίνουν το μεσημέρι της Κυριακής 31 Μαρτίου, στο χωριό Αφέτες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο