fbpx

Red Bull: Παγκόσμια συνεργασία με την Visa

Red Bull: Παγκόσμια συνεργασία με την Visa

Η Visa γίνεται ο πρώτος παγκόσμιος συνεργάτης των Ομάδων της Red Bull F1 και το λογότυπό της θα εμφανίζεται και στα δύο μονοθέσια.

Οι Ομάδες Red Bull F1 και η Visa ανακοίνωσαν μια άνευ προηγουμένου πολυετή συνεργασία. H Visa θα γίνει ο πρώτος παγκόσμιος συνεργάτης και των δύο ομάδων της Red Bull F1, ανανεώνοντας την εμφάνιση του grid της Formula 1 με τη Visa Cash App RB, πρώην Scuderia AlphaTauri.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη αθλητική χορηγία της Visa εδώ και πάνω από μια δεκαπενταετία. Η συμφωνία περιλαμβάνει την ομάδα Visa Cash App RB, συνεργασία ονομασίας για την ομάδα της F1 Academy και την ομάδα Oracle Red Bull Racing. Το λογότυπο της Visa θα εμφανίζεται στα μονοθέσια τόσο της Oracle Red Bull Racing και της Visa Cash App RB όσο και στις νέες συμμετοχές της F1 Academy από τις αντίστοιχες ομάδες.

Οι οδηγοί της Visa Cash App RB, Yuki Tsunoda και Daniel Ricciardo, θα αγωνιστούν με ένα ανανεωμένο κιτ οδηγού και με νέα χρώματα στα μονοθέσιά τους, όταν οι αγώνες F1 2024 ξεκινήσουν στο Μπαχρέιν τις 29 Φεβρουαρίου. Τα χρώματα θα αποκαλυφθούν σε ειδική τελετή στο Λας Βέγκας στις 8 Φεβρουαρίου.

Πέρα από τις ευκαιρίες branding με τη Visa Cash App RB, οι δύο εταιρείες δεσμεύονται να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει στο grid και να δώσουν την ευκαιρία στους κατόχους καρτών να έρθουν πιο κοντά στη δράση μέσω ομαδικών δραστηριοτήτων, μεταξύ των οποίων πρόσβαση στα παρασκήνια, συνάντηση με τους πιλότους, αναμνηστικά και αναβαθμισμένη φιλοξενία στους αγώνες.

Η Visa έχει δεσμευτεί για την ενδυνάμωση των γυναικών και την οικονομική τους ανέλιξη μέσα από χορηγίες. Επεκτείνοντας τη δέσμευση αυτή, η Visa και η Cash App μαζί με τη Red Bull θα υποστηρίξουν τη Visa Cash App RB στο πρωτάθλημα της F1 Academy. Το πρωτάθλημα οδήγησης γυναικών λαμβάνει χώρα σε 7 επιλεγμένες πίστες της F1 το ίδιο Σαββατοκύριακο με τους αγώνες της F1. Τα χρώματα αυτά θα αποκαλυφθούν επίσης στην ειδική τελετή του Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο