fbpx

Τελικά, ποιος είχε «προφητεύσει» τη συμφωνία Ferrari-Hamilton;

Τελικά, ποιος είχε «προφητεύσει» τη συμφωνία Ferrari-Hamilton;

Αν για πολλούς η είδηση της συμφωνίας ανάμεσα στην Ferrari και τον Lewis Hamilton έπεσε ως «κεραυνός εν αιθρία», υπήρξε ένα στοιχείο που οι πιο παρατηρητικοί το είδαν. Πιθανόν, όμως, να θεώρησαν πως ήταν απλά μια… έμπνευση του γραφίστα.

Λίγες ώρες πριν σηκωθεί η σκόνη της υπόθεσης «FerrariHamilton», η «σκουντερία» είχε προχωρήσει σε και πολύ σημαντική χορηγική συνεργασία.

Η Peroni Nastro Azzurro 0,0% υπέγραψε μια νέα πολυετή παγκόσμια συνεργασία με τη Ferrari, η οποία στόχο έχει να οδηγήσει τις δύο κορυφαίες ιταλικές μάρκες να αναβαθμίσουν την αγωνιστική εμπειρία για τους οπαδούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με την Peroni να συνεργάζεται με τη Scuderia Ferrari και τη Ferrari Challenge Trofeo Pirelli.

Τιμώντας το εναρκτήριο έτος της συνεργασίας, η Peroni Nastro Azzurro 0,0% παρουσίασε μια περιορισμένη σειρά προϊόντων Tifosi Nastro Azzurro 0,0%, μια δροσερή και δροσιστική μπύρα με μηδενική περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

Με 2.024 φιάλες που παράγονται κατά παραγγελία και αριθμημένες ξεχωριστά, το συλλεκτικό προϊόν αντιπροσωπεύει τις οπτικές ταυτότητες και των δύο εμπορικών σημάτων και θα είναι διαθέσιμο στους οπαδούς της Scuderia Ferrari στην Αυστραλία, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τον Καναδά, τη Σιγκαπούρη και τη Ρουμανία.

«Και πού είναι το παράξενο;» θα αναρωτηθείτε. Αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά θα δείτε ότι στο γραφιστικό που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της ανακοίνωσης της συνεργασίας, επί της ουσίας «προφητεύεται» η συμφωνία με τον Hamilton!

Πώς; Δείτε τη μικρή ρέπλικα μονοθεσίο της Ferrari από τη δεκαετία του 1950. Και παρατηρήστε τον αριθμό πάνω στο κόκκινο μονοθέσιο. «44», λοιπόν! Τυχαία επιλογή; Η αλήθεια είναι ότι το 1955 ο Maurice Trintignant είχε κερδίσει το γκραν πρι του Μονακό με μία Ferrari 625 που έφερε τον αριθμό «44». Πιθανότατα να επρόκειτο για μια απλή σύμπτωση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο