fbpx

Red Bull: Ζητήθηκε η παραίτηση του Christian Horner

Red Bull: Ζητήθηκε η παραίτηση του Christian Horner

Η θέση του Christian Horner ως επικεφαλής της ομάδας της Red Bull είναι υπό αμφισβήτηση, αφού ο Βρετανός κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά προς υπάλληλο της ομάδας.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό MotorsportTotal και όπως επιβεβαιώνουν οι Times, η σοβαρή αυτή κατηγορία έγινε στον Horner το περασμένο Σαββατοκύριακο. Μετά την καταγγελία της γυναίκας στα κεντρικά γραφεία της ομάδας στο Fuschl am See, κατατέθηκε ένας φάκελος με υλικό που αφορούσε στην υπόθεση. Το περιεχόμενο αυτών των στοιχείων ήταν τόσο σημαντικό, ώστε ο Horner κλήθηκε να παραιτηθεί από την ηγεσία της Red Bull.

Η πρώτη αντίδραση του Horner ήταν να αρνηθεί, αλλά η κατάσταση εξελίσσεται λεπτό προς λεπτό και μπορεί να επιδεινωθεί περαιτέρω τις επόμενες ώρες.

Όχι μόνο επειδή υπάρχουν παραδοχές από τη Red Bull για συμπεριφορά που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “παραβατική”. Λέγεται πως υπάρχουν φωτογραφίες του Horner, που προφανώς εστάλησαν σε συνάδελφό του.

Το βέβαιο είναι ότι η συμπεριφορά του Horner, για την οποία ισχύει φυσικά το τεκμήριο της αθωότητας, αποτελεί αντικείμενο εσωτερικής έρευνας. Αυτό επιβεβαίωσε η ίδια η Red Bull με ανακοίνωσή της: «Αφού έμαθε για τις πρόσφατες καταγγελίες, η εταιρεία ξεκίνησε ανεξάρτητη έρευνα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και διεξάγεται από εξωτερικό ειδικό νομικό. Η εταιρεία αντιμετωπίζει τα θέματα αυτά εξαιρετικά σοβαρά και η έρευνα θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Θα ήταν ακατάλληλο να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο