fbpx

Formula 1: «Καρφιά» Alonso για Hamilton

Άσπονδοι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια Fernando Alonso και Lewis Hamilton.

Σύμφωνα με τον Fernando Alonso ο Lewis Hamilton άργησε χαρακτηριστικά να αποκαλύψει το παιδικό του όνειρο για τη Formula 1.

 Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής συμφώνησε με τον Ιταλό κατασκευαστή την 1η Φεβρουαρίου με την συνεργασία τους να αρχίζει το 2025. Ο Ισπανός από την πλευρά του ομολόγησε ότι άργησε να μάθει την είδηση.

«Δεν πέρασα τόσο πολύ χρόνο με την σκέψη σε αυτό. Είχα προπόνηση εκείνη την ημέρα για την ακρίβεια. Έχασα όλη την πίεση από την κάθε πλευρά. Άργησα να μάθω την είδηση».

Διπλός παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Renault, ο Alonso έτρεξε με τη Ferrari από το 2010 έως το 2015. «Πιθανότατα αποτελεί έκπληξη η αποχώρησή του από τη Mercedes. Έδειχνε να έχει μεγάλη σχέση με την ομάδα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αποχωρεί, δεν γνωρίζω την ιστορία και δεν δίνω πολλή σημασία».

Ο Βρετανός από την πλευρά του τόνισε πως αποτελούσε παιδικό του όνειρο να φορέσει κάποια ημέρα τα κόκκινα της σκουντερία. «Ήταν άραγε παιδικό του όνειρο πριν 12 μήνες; Ή πριν 2 μήνες; Μάλλον ήταν διαφορετικό το όνειρο», είπε ο Alonso. «Ελπίζω να απολαύσει την εμπειρία. Πηγαίνει σε μία πολύ ξεχωριστή ομάδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο