fbpx

Μακρής: Σούπερ φινάλε με ακόμα μία νίκη στη Βαλένθια

Μακρής: Σούπερ φινάλε με ακόμα μία νίκη στη Βαλένθια

Mε δύο πρώτες θέσεις και μία δεύτερη ολοκλήρωσε την συμμετοχή του στο φετινό GT Winter Series  και στην κατηγορία Cup1 o Πέτρος Μακρής .

Ο Κορίνθιος οδηγός πήρε μέρος στον 4ο Γύρο του GTWS 2024 που έγινε στην πίστα της Βαλένθια το Σαββατοκύριακο 17-18 Φεβρουαρίου. Ο Μακρής οδήγησε μια Ferrari 488 GT Challenge με την ελληνική σημαία στο ρύγχος της και  την τεχνική υποστήριξη της Ελβετικής Kessel Racing.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκίνησε με έναν αγώνα το Σάββατο και συνεχίστηκε με δύο αγώνες την Κυριακή. Ο Κορίνθιος οδηγός αξιοποίησε την εμπειρία από την πρώτη του επαφή με το αυτοκίνητο στην Χερέθ, κινήθηκε με σταθερό ρυθμό και κατάφερε να νικήσει στους δύο πρώτους αγώνες. Επίσης τερμάτισε δεύτερος στον τρίτο αγώνα (αντοχής) που μοιράστηκε την Ferrari  με τον προπονητή του Marco Bonanomi. Ωστόσο, μία παρατυπία του νικητή έδωσε και εδώ την πρώτη θέση στην ομάδα της Κessel Racing.

Γεμάτος εμπειρίες επιστρέφει στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι έξω πάμε καλά. ΚΙ αυτό διότι σε συνολικά έξι αγώνες που οδήγησε να ανέβηκε ισάριθμες φορές στο πόντιουμ των νικητών.

Tην συμμετοχή του Έλληνα οδηγού στο GT Winter Series 2024 στηρίξαν οι εταιρίες PEMA (Shipping & Trading -Real Estate) και Chiotelis & Co (Law Firm).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο