fbpx

Formula 1: Ταχύτερος της ημέρας ο Sainz

Ταχύτερος στο Μπαχρέιν ο Carlos Sainz.

O Carlos Sainz της Ferrari ταχύτερος τη δεύτερη ημέρα δοκιμών εξέλιξης στο Μπαχρέιν ενόψει της νέας σεζόν στη Formula 1.

Επεισοδιακό το πρώτο σκέλος της ημέρας με τον Charles Leclerc να έχει τον καλύτερο χρόνο αλλά με ζημιά. Ο Μονεγάσκος πάτησε πάνω στο καπάκι υδρορροής με αποτέλεσμα η ομάδα να αλλάζει το πάτωμα της SF-24. Η διαδικασία δεν επέστρεψε στη δράση. Αντίθετα, το απογευματινό σκέλος μεγάλωσε κατά μία ώρα.

 Το παραπάνω περιστατικό έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα κάποιων ομάδων. Παράδειγμα η Red Bull που κράτησε τον Sergio Perez στην RB20 με τον Μεξικανό να μην αλλάζει με τον Max Verstappen. Ο Perez έκανε μόλις 20 γύρους το πρωί λόγω προβλήματος στα φρένα.

O Sainz κατάφερε τελικά να κάνει τον καλύτερο χρόνο με επίδοση στο 1:29.921 με τη μαλακότερη C4, ένα ελαστικό μαλακότερο από το διαθέσιμο για το Grand Prix στην πίστα Shakhir την επόμενη εβδομάδα.

Δεύτερος με την C3 και χρόνο 1:30.679 ο Perez με τον Μεξικανό να έχει και τους περισσότερους γύρους στην ημέρα, 129. Τρίτος ο Lewis Hamilton με 1.31.066 ενώ ακολούθησε ο Lando Norris της McLaren.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο