fbpx

Baja Greece: Το πρόγραμμα και το βίντεο του αγώνα

Baja Greece: Το πρόγραμμα και το βίντεο του αγώνα

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για το Baja Greece, το οποίο θα διεξαχθεί στο διάστημα 22-25 Μαίου.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο Τεχνικός και Διοικητικός έλεγχος οχημάτων και διαγωνιζόμενων και τα ελεύθερα δοκιμαστικά σε διαδρομή στο χωριό Αμμουδάρα του Άργους Ορεστικού.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου από τις  9.30 π.μ. έως τις 12.30 μ.μ. θα διεξαχθεί ο Διοικητικός έλεγχος οχημάτων και διαγωνιζόμενων και τα επίσημα δοκιμαστικά σε διαδρομή πλησίον του χωριού Βοτάνι. Στις 5 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Κατατακτήρια Ειδική Διαδρομή πλησίον του Αεροδρομίου «Αριστοτέλης» και στις 8 μ.μ. θα λάβει χώρα η τελετή Πανηγυρικής Έναρξης του αγώνα στο πάρκο Εθνικής Αντίστασης στο κέντρο του Άργους Ορεστικού.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 24 Μαΐου περιλαμβάνει Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 330 χλμ.

Το Σάββατο 25 Μαΐου θα διεξαχθούν Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 230 χλμ., καθώς και ο τερματισμός του αγώνα στο πάρκο Εθνικής Αντίστασης. Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθούν οι απονομές επάθλων στους νικητές στις 8.30 μ.μ..

Ραντεβού λοιπόν 22-25 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό και τα επιβλητικά βουνά της Δυτικής Μακεδονίας για τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητού αθλητισμού, που υπόσχεται μια εκρηκτική εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο