fbpx

Λος Άντζελες 2028: Εντός της εβδομάδας οι εισηγήσεις για το πρόγραμμα

Λος Άντζελες 2028: Εντός της εβδομάδας οι εισηγήσεις για το πρόγραμμα

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και η οργανωτική των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 στο Λος Άντζελες θα προχωρήσουν σε μία σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους αθλημάτων αυτή την εβδομάδα αναφορικά με το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από εννέα διεθνείς ομοσπονδίες που διεκδικούν θέση στο Ολυμπιακό πρόγραμμα και μεταξύ αυτών είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, το κρίκετ, το καράτε, το μπέιζμπολ και το σόφτμπολ, το λακρός, το breaking, το κικ μπόξινγκ, το σκουός και το αμερικανικό ποδόσφαιρο.

 Το e-karting, το οποίο ήταν άθλημα επίδειξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας το 2018, δείχνει να έχει την στήριξη της διεθνούς ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, της FIA, ενώ το αμερικανικό ποδόσφαιρο αναζητά την εκπροσώπηση μέσω της μορφής παιχνιδιού του Flag Football.

 Οι παρουσιάσεις αποτελούν ένα σημαντικό σταθμό στη διαδικασία με το Λος Άντζελες να δείχνει ότι θα προτείνει επιπλέον αθλήματα προς τελική έγκριση στο επόμενο συνέδριο της ΔΟΕ. Το Μουμπάι στην Ινδία θα φιλοξενήσει το επόμενο συνέδριο το οποίο θα γίνει πιθανότατα κατά τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο της επόμενης χρονιάς εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το διοικητικό της σχήμα η Ολυμπιακή επιτροπή της χώρας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες