fbpx

Μανώλης Στεφανουδάκης: «Ίσα δικαιώματα για όλους – Ευγνώμων για τη στήριξη της ΕΠΕ» (pics)

Μανώλης Στεφανουδάκης: «Ίσα δικαιώματα για όλους – Ευγνώμων για τη στήριξη της ΕΠΕ» (pics)

Για τον σκοπό και τους στόχους της πολιτιστική αθλητική εκδήλωση «Mellon Run» μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου ατόμων με αναπηρίες Νοτίου Κρήτης «Το Μέλλον», Μανώλης Στεφανουδάκης.

Αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της εν λόγω δράσης, με μέριμνα πάντα να έχουν όλα τα άτομα με ειδικές ανάγκες τη δυνατότητα να συνυπάρξουν μαζί με αθλητές, αλλά και να έχουν ίσα δικαιώματα, ενώ θεωρεί πως ο σύλλογος του το έχει πετύχει σε ικανοποιητικό βαθμό, επιθυμώντας όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή κάθε χρόνο.

Τέλος, ήθελε να ευχαριστήσει, τόσο την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, όσο και τον δήμο Φαιστού, για τη στήριξή τους που είναι πάντα πολύτιμη.

«Με δική μου πρωτοβουλία ξεκινήσαμε από το 2016 να κάνουμε τη συγκεκριμένη δράση – αγώνα (Mellon Run), με σκοπό ακόμα και τα παιδιά με αναπηρίες να μπορούν να συμμετέχουν μαζί με αθλητές, να μπορούν να συνυπάρξουν όλοι μαζί, να έχουν ίσα δικαιώματα και να να αισθάνονται σαν μια οικογένεια», ανέφερε ο Μανώλης Στεφανουδάκης.

Θεωρώ πως σαν σύλλογος το έχουμε πετύχει αυτό σε μεγάλο βαθμό και επιδίωξή μας είναι να ενισχυθεί περαιτέρω αυτή η ιδέα και κάθε χρόνο να έχουμε ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή.

Αισθάνομαι ευγνώμων για τη στήριξη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, αλλά και του δήμου Φαιστού, που είναι αρωγοί σε μια τόσο σπουδαία διοργανώσω και η βοήθειά τους είναι πάντα πολύτιμη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες