fbpx

Μεγάλο φόρουμ για την κληρονομιά των Ολυμπιακών Αγώνων του.. 2032!

Μεγάλο φόρουμ για την κληρονομιά των Ολυμπιακών Αγώνων του.. 2032!

Πάνω από μία δεκαετία μπροστά έχει στραμμένο το βλέμμα της η Αυστραλία, κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα. Τον ερχόμενου Φεβρουάριο συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση μεγάλου φόρουμ όπου κεντρικό του θέμα θα έχει την κληρονομιά που θα αφήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2032.

Η μεγάλη διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Μπρίσμπεϊν και οι Αυστραλοί θέλουν από τώρα να δρομολογήσουν την επόμενη ημέρα και το πώς μπορούν να αντλήσουν τα μέγιστα οφέλη για να βελτιώσουν το επίπεδο ζωής τους.

Στο φόρουμ αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 500 άτομα, μέλη δημοτικών αρχών, σχολείων και τοπικών επιχειρήσεων, όπως και κορυφαίοι αθλητές της χώρας αλλά και διοργανωτές αθλητικών αγώνων.

Εκεί θα κατατεθούν ιδέες για το πώς μπορεί να αξιοποιηθεί η κληρονομιά των Αγώνων, σε επίπεδο εγκαταστάσεων, δημόσιων έργων αλλά και διαμόρφωσης των επιχειρήσεων που θα έχει προηγηθεί.

Θα τεθούν επί τάπητος οι ανάγκες των τοπικών κοινοτήτων και θα χαραχθεί το πρωταρχικό πλαίσιο, επί του οποίου θα γίνει πιο λεπτομερείς σχεδιασμός σε μεταγενέστερο χρόνο, ώστε το 2032 να υπάρχει πια με απόλυτη ακρίβεια γνώση της επόμενης ημέρας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες