fbpx

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Τα νέα μέλη του Hall of Fame

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Τα νέα μέλη του Hall of Fame

Στη γενέτειρα των Παραολυμπιακών Αγώνων, το νοσοκομείο του Στόουκ Μάντεβιλ, ανακοινώθηκαν τα νέα μέλη του Hall of Fame. Δύο κάτοχοι χρυσού μεταλλίου σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, ο Τζόναθαν Κόγκαν και η Ντι Κόουτς, μαζί με τον αρχηγό αποστολής σε πέντε διοργανώσεις, τον Τόνι Σέινσμπερι, ήταν μεταξύ των προσώπων που τιμήθηκαν, παράλληλα με το Inter Spinal Unit Games.

 Το Inter Spinal Unit Games είδε 80 αθλητές να παίρνουν μέρος σε 16 αθλήματα, μετά από δύο χρόνια απουσίας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Το πρώτο νέο μέλος είναι ο Τζόναθαν Κόγκαν, μέλος της βρετανικής ομάδας ράγκμπι σε αμαξίδιο, ο οποίος πήρε μέρος σε πέντε Παραολυμπιακούς Αγώνες και ήταν παρών στην ομάδα που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο μικτό αγώνισμα στη διοργάνωση του Τόκιο.

 Αυτή που ακολούθησε ήταν η Ντι Κόουτς, με τη Βρετανίδα να κάνει δικά της οκτώ μετάλλια στην σκοποβολή ΑμΕΑ σε πέντε διοργανώσεις εκ των οποίων τα τρία ήταν χρυσά. «Όταν έγινα μέλος στον τοπικό μου σύλλογο και ανακάλυψα ότι είχα ένα μάτι για την σκοποβολή, δεν κοίταξα πίσω ξανά», είπε. «Η ενασχόληση με τον αθλητισμό είναι καλή για τον οποιονδήποτε σωματικά αλλά και πνευματικά. Για να έχεις επιτυχίες στους Παραολυμπιακούς Αγώνες πρέπει να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις και να το διασκεδάζεις στην πορεία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες