fbpx

Ο Σπύρος Καπράλος βράβευσε τον κορυφαίο αθλητή πατινάζ ταχύτητας Σβεν Κράμερ (pics)

Ο Σπύρος Καπράλος βράβευσε τον κορυφαίο αθλητή πατινάζ ταχύτητας Σβεν Κράμερ (pics)

Kατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών όλου του κόσμου (ANOC) έγιναν οι βραβεύσεις για τους κορυφαίους αθλητές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων “Πεκίνο 2022”.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος βράβευσε μαζί με την Ντάνκα Μπαρτέκοβα (μέλος της ΔΟΕ) τον Ολλανδό αθλητή του πατινάζ ταχύτητας, Σβεν Κράμερ, με το έπαθλο Outstanding Athlete Performance.

Ο Κράμερ είναι ο πιο πολυβραβευμένος αθλητής του πατινάζ ταχύτητας στην ιστορία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων και είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει κερδίσει τρία συνεχόμενα χρυσά μετάλλια σε αγώνισμα πατινάζ ταχύτητας.

Ο Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (ΕΟΕ), Σπύρος Καπράλος, δήλωσε: «Είναι πάντα μια περήφανη στιγμή για την ευρωπαϊκή Ολυμπιακή οικογένεια να βλέπει την επιτυχία των αθλητών μας να αναγνωρίζεται από το ευρύτερο Ολυμπιακό Κίνημα. Η σουηδική ομάδα του κέρλινγκ έδειξε τεράστια επιθυμία, ψυχραιμία και ικανότητα για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο Πεκίνο και αξίζει πλουσιοπάροχα το βραβείο της. Είμαι βέβαιος ότι ο ηρωισμός τους ενέπνευσε πολλούς νέους αθλητές να ασχοληθούν με το άθλημα και να ακολουθήσουν τα βήματά τους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες