fbpx

Πεκίνο 2022: Ρεκόρ τηλεθέασης σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Πεκίνο 2022: Ρεκόρ τηλεθέασης σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Περισσότεροι από δύο δις άνθρωποι συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του περασμένου Φεβρουαρίου στο Πεκίνο, την πρωτεύουσα της Κίνας.

 Για την ακρίβεια, 2,01 δις άνθρωποι συντονίστηκαν σε τηλεοπτικούς δέκτες και ψηφιακές πλατφόρμες για να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση, μία αύξηση 5% συγκριτικά με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 στην Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας. Μέσω των κατόχων των τηλεοπτικών δικαιωμάτων το κοινό παρακολούθησε 713 δις λεπτά κάλυψης, μία αύξηση 18% συγκριτικά με την προηγούμενη έκδοση.

 Στο Πεκίνο, η κάλυψη μέσω ψηφιακής πλατφόρμας έφτασε τις 120.670 ώρες, τις περισσότερες από κάθε προηγούμενη διοργάνωση Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. «Το Πεκίνο 2022 ήταν η πιο ψηφιακή διοργάνωση Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην ιστορία», είπε ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ. «Σε στενή συνεργασία με τους κατόχους των δικαιωμάτων media σε όλο τον κόσμο, η κάλυψη ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά με επιδόσεις ρεκόρ στις ψηφιακές πλατφόρμες. Με ένα παγκόσμιο κοινό που ξεπερνά τα δύο δις ανθρώπους, οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες συνεχίζουν να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες