fbpx

Μπρίσμπεϊν 2032: Πριν τα Χριστούγεννά η ανακοίνωση του νέου Εκτελεστικού Διευθυντή

Μπρίσμπεϊν 2032: Πριν τα Χριστούγεννά η ανακοίνωση του νέου Εκτελεστικού Διευθυντή

Αρκετά άμεσα αναμένεται να κλείσει το κενό της θέσης του Εκτελεστικού Διευθυντή στην Οργανωτική Επιτροπή “Μπρίσμπεϊν 2032”. Όπως γνωστοποιήθηκε από την ίδια την Επιτροπή, εντός του Δεκεμβρίου και μάλιστα πριν από τα Χριστούγεννα, θα ανακοινωθεί και επισήμως το όνομα του προσώπου που θα αναλάβει την κομβική θέση.

Αν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Μπρίσμπεϊν απέχουν ακόμη σχεδόν 10 χρόνια, οι Αυστραλοί θέλουν να… τρέξουν τις διαδικασίες όσο το δυνατόν συντομότερα, κυρίως για να προετοιμάσουν όλες τις απαραίτητες δομές στην πόλη του Μπρίσμπεϊν και ευρύτερα στην πολιτεία του Κουίνσλαντ. Αν και το κομμάτι των υποδομών της πόλης και της πολιτείας αναμένεται να επιβαρύνει περισσότερο την τοπική αυτοδιοίκηση, η συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων είναι απαραίτητη.

Μάλιστα, ήδη οι άνθρωποι και των δύο πλευρών έχουν αρχίσει μελέτες σε πόλεις που έχουν φιλοξενήσει στο παρελθόν Ολυμπιακούς Αγώνες, προκειμένου να λάβουν τις βέλτιστες ιδέες για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τη διοργάνωση, ώστε να μείνει μία παρακαταθήκη υποδομών μετά το πέρας του 2032.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες