fbpx

Ιμάμογλου: «Πιο κοντά στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Κωνσταντινούπολη»

Ιμάμογλου: «Πιο κοντά στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Κωνσταντινούπολη»

Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, χαρακτήρισε τη διοργάνωση των Global Esports Games ως ένα βήμα της πόλης προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες με την περιοχή να διεκδικεί τη διοργάνωση του 2036.

 Ο Ιμάμογλου έκανε την έκπληξη επισκεπτόμενος το ξενοδοχείο Χίλτον της Πόλης όπου διεξήχθη το τουρνουά μετά την ανακοίνωση της επιθυμίας του τον περασμένο Ιούλιο να διεκδικήσει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. «Καθώς η Κωνσταντινούπολη είναι υποψήφια για να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2036, είναι ένα σημαντικό βήμα για εμάς να υποδεχόμαστε ένα διεθνές γεγονός εδώ ως ένα βήμα προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες», ήταν τα λόγια του Ιμάμογλου.

 Η Κωνσταντινούπολη φιλοξενεί τη 2η έκδοση του κορυφαίου τουρνουά της παγκόσμιας ομοσπονδίας Esports με την Τουρκία να έχει διεκδικήσει χωρίς επιτυχία τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2000, του 2004, του 2008, του 2012 και πιο πρόσφατα του 2020.

 Λίγες ημέρες πριν ο Ιμάμογλου καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης από τουρκικό δικαστήριο ενώ αντιμετωπίζει και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων αναμένοντας πλέον την απόφαση του εφετείου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες