fbpx

Gangwon 2024 (D2): Πρωταγωνίστρια η Ιταλία

Η Ιταλία ξεχώρισε τη δεύτερη ημέρα δράσης.

Η Ιταλία πήρε τα τρία από 9 χρυσά μετάλλια τη δεύτερη ημέρα δράσης στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, Gangwon 2024.

Στην περιοχή της Νότιας Κορέας η Ιταλία έπιασε στην κορυφή του πίνακα μεταλλίων τη Γαλλία. Οι δύο αποστολές μετρούν πλέον από 4 χρυσά.

Κυρίαρχη στο luge με τον τίτλο στο ατομικό ανδρών και το διθέσιο γυναικών. Διοργανώτρια της επόμενης έκδοσης, η Ιταλία πήρε τον τίτλο στον πρώτο αγώνα του αλπικού σκι, την υπέρ-γιγαντιαία κατάβαση γυναικών με την Camilla Vanni. Ο τίτλος στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών στον Γερμανό Benno Brandis.

Οι επιτυχίες της Γαλλίας στην ημέρα στο μεικτό ομαδικό snowboard cross και στη μεικτή ατομική σκυταλοδρομία του διάθλου.

Στο short track τίτλος για την Κίνα στην απόσταση των χιλίων μέτρων των ανδρών με τον Zhang Xinzhe. Στην Κίνα και ο αντίστοιχος τίτλος στις γυναίκες με την Li Jinzi. Δεύτερη η συμπατριώτισσά της, Jingru Jang, νικήτρια στα 1.500 μέτρα.

 Παραδοσιακή δύναμη στο Ski Jumping η Σλοβενία πήρε τον τίτλο στο μεικτό ομαδικό. Στην ομάδα οι Ajda Kosnjek, Urban Simnic, Taja Bodiaj και Enej Faletic. Το συνολικό σκορ 893,7 βαθμοί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες