fbpx

Ξανά σε σανίδα δύο εβδομάδες μετά από κάταγμα ο Τόνι Χοκ! (vid)

Ξανά σε σανίδα δύο εβδομάδες μετά από κάταγμα ο Τόνι Χοκ! (vid)

Ο “αειθαλής” θρύλος του σκέιτμπορντ καταρρίπτει και τις ιατρικές εκτιμήσεις!

Μόλις δύο εβδομάδες έμεινε μακριά από την αγαπημένη του σανίδα ο Τόνι Χοκ. Ο θρύλος του σκέιτμπορντ, παρόλο που υπέστη κάταγμα στο μηριαίο οστό, μέσα σε μόλις 14 ημέρες κατάφερε να αναρρώσει σε επαρκές επίπεδο ώστε να βρεθεί ξανά πάνω σε σανίδα. Και όλα αυτά σε ηλικία 53 ετών!

“Χθες ήταν χάλια. Είχα σπάσει τον αγκώνα μου πριν 20 χρόνια και κατάφερα να το ξεπεράσω πλήρως. Τώρα, η ανάρρωση από ένα κάταγμα στο μηριαίο οστό θα είναι πιο δύσκολη, λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού (και της ηλικίας μου).

Το έχω πει πολλές φορές πως δεν θα σταματήσω να κάνω σκέιτμπορντ, παρά μόνο όταν θα είμαι σωματικά ανίκανος. Ένα σπασμένο πόδι, με κάμποσο βοηθητικό εξοπλισμό για την επιδιόρθωσή του, θα είναι προφανώς η μεγαλύτερη δοκιμασία αυτής της πεποίθησής μου. Θα επιστρέψω. Ίσως όχι στο 100%, αλλά αυτό είναι κάτι που το έχω αποδεχθεί εδώ και πολλά χρόνια, καθώς πλησίαζα στην ηλικία του μεσήλικα”, έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο instagram ο Χοκ, ο οποίος παράλληλα αναδημοσίευσε στο twitter το βίντεο με την επιστροφή του στη σανίδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκέιτμπορντ - Τροχοσανίδα