fbpx

Στο Άλσος Βεΐκου το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα skateboard

Στο Άλσος Βεΐκου το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα skateboard

Υπό την αιγίδα της ΕΟΤρ (Ελληνική Ομοσπονδία Τροχοδανίδας) θα διεξαχθεί το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα skateboard στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, αυτή την Κυριακή (26/11), όπου θα συμμετέχουν περισσότερες από 20 ομάδες και δεκάδες αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΤρ:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διεξαγωγή του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τροχοσανίδας (Σκέιτμπορντ), το οποίο θα διεξαχθεί στις 26 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή, στο πάρκο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τροχοσανίδας είναι νεοσύστατη και ως πρωταρχικό στόχο έχει την ανάπτυξη του νέου Ολυμπιακού Αθλήματος, που θα συμμετέχει και στην Ολυμπιάδα του 2024. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Γαλάτσι, στις 26 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή, όπου θα συμμετέχουν περισσότερες από 20 ομάδες και δεκάδες αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι αθλητές της Τροχοσανίδας προέρχονται από τα αναγνωρισμένα Σωματεία, που συμπεριλαμβάνονται στο Αθλητικό Μητρώο. Για περισσότερες λεπτομέρειες ο ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, επίσης, ότι ολοκληρώνεται η πρώτη σχολή προπονητών Σκέιτμπορντ. Θα επακολουθήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα η δεύτερη, ενώ η Διοίκηση της Ε.Ο.Τρ. εξετάζει το ενδεχόμενο διεξαγωγής Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων.

Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω λεπτομέρεια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκέιτμπορντ - Τροχοσανίδα